Poročilo z Dnevov Maksa Pleteršnika: Izzivi sodobnega slovenskega slovaropisja: Pišece, 13. in 14. 9. 2010 - Benko, Anja (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica je predstavila tradicionalni znanstveni sestanek Dnevi Maksa Pleteršnika na temo Izzivi sodobnega slovenskega slovaropisja, ki se je odvijal 13. in 14. septembra 2010 v Pišecah.