Moč (misli o človečnosti) jezikovne so(n)čnosti – o monografiji Izrazi moči slovenskega jezika Vesne Mikolič - Krajnc Ivič, Mira (Slavia Centralis, 2024)
Review
Keywords: monograph; Vesna Mikolič; Izrazi moči slovenskega jezika