Narečno besedje slovenskega jezika. V spomin na akademikinjo Zinko Zorko. Ur. Marko Jesenšek.: Maribor: Univerza v Mariboru, Univerzitetna založba, 2022. (Mednarodna knjižna zbirka Zora, 148). 294 str. - Ulčnik, Natalija (Slavia Centralis, 2023)
The author evaluates the scientific monograph Narečno besedje slovenskega jezika (2022), dedicated to the academician Zinka Zorko.
Keywords: scientific monograph; Narečno besedje slovenskega jezika; review; Zinka Zorko; dialectology