Tjaša Markežič, Irena Stramljič Breznik, 2021: Feminativi v slovenskem jeziku - Štebih Golub, Barbara (Slavia Centralis, 2022)
Prispevek predstavlja monografijo Feminativi v slovenskem jeziku Tjaše Markežič in Irene Stramljič Breznik.
Keywords: Tjaša Markežič; Irena Stramljič Breznik; Feminativi v slovenskem jeziku; monograph; review