Znanstvena in strokovna konferenca Razvoj in raba učnih e-okolij za slovenščino ter okrogla miza Novi izzivi pri jezikovnem pouku slovenščine - Horvat, Nina (Slavia Centralis, 2021)
The author reports on the scientific and professional conference Razvoj in raba učnih e-okolij za slovenščino and the round table Novi izzivi pri jezikovnem pouku slovenščine, which took place on 21 and 22 April 2021 in the virtual environment of MS Teams.
Keywords: scientific and professional conference Razvoj in raba učnih e-okolij za slovenščino; round table Novi izzivi pri jezikovnem pouku slovenščine; project Slovene in the Palm of Your Hand; learning e-environment; phraseology