Blanka BOŠNJAK, 2015: Med sodobnostjo in tradicijo: Maribor: Založba Pivec. 200 str. - Kraner, Tina (Slavia Centralis, 2021)
The author presents Blanka Bošnjak's scientific monograph, Med sodobnostjo in tradicijo (2015).
Keywords: scientific monograph; Blanka Bošnjak; Med sodobnostjo in tradicijo; short prose; modern Slovenian short prose; evaluation