MIHAELA KOLETNIK: MEDJEZIKOVNI STIKI V BESEDJU IZ POMENSKEGA POLJA KMETIJA V SLOVENSKOGORIŠKEM NAREČJU: Maribor: Filozofska fakulteta, Mednarodna založba Oddelka za slovanske jezike in književnosti, 2015. (Mednarodna knjižna zbirka Zora, 109). 350 str. - Jesenšek, Marko (Slavia Centralis, 2020)
The article presents a monograph by Mihaela Koletnik, with which Slovene dialectology obtained a study of the dialect fund from the field of meaning farm in the Pannonian area.
Keywords: Mihaela Koletnik; Slovenske Gorice dialect; farm; review; Slovenian language