LEOPOLD VOLKMER. PRVI POSVETNI PESNIK NA SLOVENSKEM ŠTAJERSKEM. Ur. Marko Jesenšek: Maribor: Mednarodna založba Oddelka za slovanske jezike in književnosti, Filozofska fakulteta, 2015. (Mednarodna knjižna zbirka Zora, 106). 225 str. - Ulčnik, Natalija (Slavia Centralis, 2020)
The author presents a monograph on the Styrian poet Leopold Volkmer, edited by Marko Jesenšek (2015).
Keywords: Leopold Volkmer; The first secular poet in Slovenian Styria; monograph; review; Marko Jesenšek