FERI LAINŠČEK: MISLICE, DESEJT PRAVLIC: Murska Sobota: Društvo za humanistična vprašanja Argo, Digitalni tisk. 2014. 101 str. - Horvat, Mojca (Slavia Centralis, 2020)
The author describes the Prekmurje edition of the fairy tales Mislice by Feri Lainšček, which were translated from literary Slovene into Prekmurje by Vesna Radovanovič (2014).
Keywords: Feri Lainšček; Mislice; review; dialectal literature; Prekmurje dialect