Idilični prostori kot drugi prostori v pripovedni prozi Pavline Pajk - Čeh Steger, Jožica (Slavia Centralis, 2020)
Idyllic Spaces as Other Spaces in the Narrative Prose by Pavlina Pajk
Keywords: Pavlina Pajk; narrative prose; idyllic spaces; heterotopias; locus amoenus; gardens; plant metaphor