István Szépfalusi, Ottó Vörös, Anikó Beregszászi, Miklós Kontra: Madžarski jezik v Avstriji in Sloveniji: Založba Gondolat – Imre Samu Nyelvi Intézet (Jezikovni zavod Imre Samu) – Zavod za kulturo madžarske narodnosti, Budimpešta – Alsóőr (Unterwart). Lendava 2012, 351 str. - Miklós Molnár, Zoltán (Slavia Centralis, 2020)
The article presents the book Madžarski jezik v Avstriji in Sloveniji (Hungarian in Austria and Slovenia) by István Szépfalusi, Ottó Vörös, Anikó Beregszászi and Miklós Kontra.
Keywords: István Szépfalusi; Ottó Vörös; Anikó Beregszászi; Miklós Kontra; Hungarian language in Austria and Slovenia; review