MATJAŽ KLEMENČIČ: ZGODOVINA SKUPNOSTI SLOVENSKIH AMERIČANOV V PUEBLU, KOLORADO: Maribor: Mednarodna založba Oddelka za slovanske jezike in književnosti, Filozofska fakulteta Univerza v Mariboru; Ljubljana: Inštitut za narodnostna vprašanja, 2011. (Mednarodna knjižna zbirka Zora, 79) (Ethnicity, 13). 353 str. - Verbič, Maruša (Slavia Centralis, 2020)
The article presents a scientific monograph entitled Zgodovina skupnosti slovenskih Američanov v Pueblu, Kolorado (History of the Community of Slovenian Americans in Pueblo, Colorado), which was published as the 79th book of the Zora International Book Collection. Its author is Matjaž Klemenčič.
Keywords: review; Matjaž Klemenčič; Zgodovina skupnosti slovenskih Američanov v Pueblu, Kolorado; scientific monograph; History of Slovenian Americans