Lukács István: A passióhagyomány a horvát irodalomban: Budapest: ELTE BTK Szláv Filológiai Tanszék, 2008. (Opera Slavica Budapestinensia. Litterae Slavicae). - Vig, István (Slavia Centralis, 2020)
Avtor prispevka predstavlja knjigo Istvána Lukácsa A passióhagyomány a horvát irodalomban.
Keywords: A passióhagyomány a horvát irodalomban; István Lukács; review