Janusz Bańczerowski: A világ nyelvi képe. A világkép mint a valóság metaképe a nyelvben és a nyelvhasználatban: Budapest: Tinta Könyvkiadó. Segédkönyvek a nyelvészet tanulmányozásához 86, 2008, 355 pp. - Pátrovics, Péter (Slavia Centralis, 2020)
Avtor razpravlja o madžarski knjigi avtorja Janusza Bańczerowskega, A világ nyelvi képe: A világkép mint a valóság metaképe a nyelvben és a nyelvhasználatban.
Keywords: Janusz Bańczerowski; A világ nyelvi képe. A világkép mint a valóság metaképe a nyelvben és a nyelvhasználatban; book; review; language