Mirko Križman: Jezikovne strukture v pesniškem opusu avstrijske pesnice Christine Lavant: Maribor: Filozofska fakulteta, Oddelek za slovanske jezike in književnosti (Zora 59), 2008, 193 str. - Jesenšek, Vida (Slavia Centralis, 2020)
The author presented and evaluated a monograph by Mirko Križman entitled Jezikovne strukture v pesniškem opusu avstrijske pesnice Christine Lavant.
Keywords: Jezikovne strukture v pesniškem opusu avstrijske pesnice Christine Lavant; Christina Lavant; monograph; review; language structures