Medkulturna germanistika – program na stičišču treh dežel – Poročilo o programu in njegovi pripravi - Lipavic Oštir, Alja (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica v prispevku predstavi dvopredmetni program druge stopnje Medkulturna germanistika, ki so ga pripravili na Oddelku za germanistiko Filozofske fakultete v Mariboru.
Keywords: two-subject study program; second level of study; Faculty of Arts; University of Maribor; Intercultural German studies