DUDÁS Mária, 2022: Magyarbolgár kontrasztív nyelvi világkép. Összevető frazeológiai elemzések. [Weltanschauung des Ungarischen und des Bulgarischen in Kontrast. Kontrastive Analyse im Bereich der Phraseologie].: Budapest: ELTE BTK Szláv Filológiai Tanszék. (Opera Slavica Budapetinensia. Linguae Slavicae). S. 287. - Vig, István (Slavia Centralis, 2023)
The author evaluates Dudás Márie’s new book Magyarbolgár kontrasztív nyelvi világkép. Összevető frazeológiai elemzések (2022).