Slovenščina kot drugi in tuji jezik v izobraževanju. Ur. Simona Pulko in Melita Zemljak Jontes.: Maribor: Univerzitetna založba, Univerza v Mariboru. (Mednarodna knjižna zbirka Zora, 149). 371 str. - Zver, Nina (Slavia Centralis, 2023)
The author evaluates the scientific monograph Slovenščina kot drugi in tuji jezik v izobraževanju (2022), which was created as a result of the 3rd International Scientific Conference Slavistični znanstveni premisleki.