Silvija BOROVNIK, 2022: Ugledati se v drugem. Slovenska književnost v medkulturnem kontekstu.: Maribor: Univerzitetna založba Univerze. (Mednarodna knjižna zbirka Zora, 147). 194 str. - Kraner, Tina (Slavia Centralis, 2023)
The author evaluates the scientific monograph Ugledati se v drugem of Silvija Borovnik (2022).