Matjaž KLEMENČIČ, Tadej ŠERUGA, 2019: Pregled zgodovine slovenske skupnosti v Elyju, Minnesota: Maribor: Univerzitetna založba Univerze. (Mednarodna knjižna zbirka Zora, 132). 426 str. - Koderman, Miha (Slavia Centralis, 2021)
The author presents a scientific monograph by Matjaž Klemenčič and Tadej Šeruga entitled Pregled zgodovine slovenske skupnosti v Elyju, Minnesota [Review of the History of the Slovenian Community in Ely, Minnesota], which was published in 2019 in the Zora International Book Collection.