Suzana TODOROVIĆ, 2020: Istrskobeneški jezikovni atlas severozahodne Istre 2. Števniki in opisni pridevniki, čas in koledar, življenje, poroka in družina, hiša in posestvo: Koper: Libris, Italijanska unija, Osrednja knjižnica Srečka Vilharja - Jakop, Tjaša (Slavia Centralis, 2021)
The author describes and evaluates the monograph by Suzana Todorović, Istrskobeneški jezikovni atlas severozahodne Istre 2 (2020).