MARIJA ŠVAJNCER, 2020: VESELJE DO ŽIVLJENJA ALI FILOZOFIJA RADOŽIVOSTI: Maribor: Kulturni center, zavod za umetniško produkcijo in založništvo. 358 str. - Marič, Mojca (Slavia Centralis, 2020)
The author presents a new scientific monograph by Marija Švajncer, Veselje do življenja ali filozofija radoživosti (Love of Life or Philosophy of Joyousness) (2020).