Eric P. Hamp (1920–2019). A life in words and stuff - L. Greenberg, Marc (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je opisano delo pokojnega ameriškega jezikoslovca Erica P. Hampa, ki predstavlja vodilno avtoriteto indoevropskega jezikoslovja.