Alenka Jensterle Doležal: Ključi od labirinta: o slovenski poeziji: Maribor: Univerzitetna založba Univerze. 2017. (Mednarodna knjižna zbirka Zora, 122). 267 str. - Vollmaier Lubej, Janja (Slavia Centralis, 2020)
The article presents a monograph by Alenka Jensterle Doležal, entitled Keys to the Labyrinth: On Slovenian Poetry (2017).