V LABYRINTU MOŽNOSTÍ PRÓZY KARLA ČAPKA. Agnieszka Janiec-Nyitrai, 2016: V Labyrintu možností. Dvanáct literárněvědných studií o próze Karla Čapka: Budapest: Opera Slavica Budapestinensia, Elte BTK, Szláv Filológiai Tanszék. 200 s. - Schacherl, Martin (Slavia Centralis, 2020)
The paper presents the monograph by Agnieszka Janiec-Nyitrai In the Labyrinth of the Possibilities of Karel Čapek’s Prose (2016).