MATE KAPOVIĆ, 2016: POVIJEST HRVATSKE AKCENTUACIJE. FONETIKA: Zagreb: Hrvatske matica. 1046 p. - Krasuhin, Konstantin Gennadʹevič (Slavia Centralis, 2020)
The paper presents the book Povijest hrvatske akcentuacije, Fonetika (History of Croatian Accentuation, Phonetics) by Matej Kapović (2016).