MARJAN KRAŠNA: IZOBRAŽEVANJE V DIGITALNEM SVETU: Maribor: Filozofska fakulteta, Mednarodna založba Oddelka za slovanske jezike in književnosti, 2015. (Mednarodna knjižna zbirka Zora, 108). 146 str. - Gerlič, Ivan (Slavia Centralis, 2020)
The paper includes a presentation and evaluation of the book Izobraževanje v digitalnem svetu (Education in the Digital World) by Marjan Krašna (2015).