FERI LAINŠČEK: MISLICE, DESEJT PRAVLIC: Murska Sobota: Društvo za humanistična vprašanja Argo, Digitalni tisk. 2014. 101 str. - Horvat, Mojca (Slavia Centralis, 2020)
The author describes the Prekmurje edition of the fairy tales Mislice by Feri Lainšček, which were translated from literary Slovene into Prekmurje by Vesna Radovanovič (2014).