SANJE: IZBRANO DELO LERMONTOVA. Ur. Kristina Kočan in Natalia Kaloh Vid: Maribor: Mednarodna založba Oddelka za slovanske jezike in književnosti, Filozofska fakulteta, 2015. (Mednarodna knjižna zbirka Zora, 104). 263 str. - Kaloh Vid, Natalia (Slavia Centralis, 2020)
The paper presents the bilingual monograph Sanje: Izbrano delo Lermontova (Dreams: A Selected Work by Lermontov), edited by Kristina Kočan and Natalia Kaloh Vid (2015).