Jožica Čeh Steger: Ekspresionistična stilna paradigma v kratki pripovedni prozi 1914–1923: Maribor: Filozofska fakulteta, Mednarodna založba Oddelka za slovanske jezike in književnosti, 2010 (Zora, 69) - Močivnik, Črt (Slavia Centralis, 2020)
The article presents a monograph by Jožica Čeh Steger, which includes expressionist short prose in Slovenia.