Zasidranost pregovorov v besedišču govorcev slovenskega jezika - Lipavic Oštir, Alja; Vasiljevič, Anja; Koletnik, Mihaela (Slavia Centralis, 2020)
Entrenchment of Proverbs in the Individual Lexicons of Native Speakers of Slovene