Janez Vrečko: Srečko Kosovel: Ljubljana: Založba ZRC, ZRC SAZU, 2011. (Monografije k Zbranim delom slovenskih pesnikov in pisateljev, 13). (Zbrana dela slovenskih pesnikov in pisateljev, 247). 555 str. - Šinko, Dejan (Slavia Centralis, 2020)
The author of the article presents a monograph by Janez Vrečko, which was published in addition to the Collected Works of the writer Srečko Kosovel.