Vojko Gorjanc: Slovensko tolmačeslovje. Prevodoslovje in uporabno jezikoslovje: Ljubljana: Znanstvena založba Filozofske fakultete, 2013. 240 str. - Pignar Tomanič, Andreja (Slavia Centralis, 2020)
The article presents a monograph of collected contributions of research work, edited by Vojko Gorjanc.