Breda Pogorelec: Zgodovina slovenskega knjižnega jezika. Jezikovni spisi I.; Stilistika slovenskega knjižnega jezika. Jezikovni spisi II. - Tokarz, Emil (Slavia Centralis, 2020)
The author of the article presents two books by the linguist Breda Pogorelec, published in 2011 with the title Jezikovni spisi I and II.