Mladen Pavičić (SZERK.): Szlovén irodalmi antológia III: Budapest: Balassi Kiadó. 2009. 232 pp. - Svetina, Peter (Slavia Centralis, 2020)
The author presents a book edited by Mladen Pavičić, Szlovén irodalmi antológia III.