Mihaela Koletnik, Panonsko lončarsko in kmetijsko izrazje ter druge dialektološke razprave: Maribor: Filozofska fakulteta, Mednarodna založba Oddelka za slovanske jezike in književnosti (Zora 60), 2008, 258 str. - Zorko, Terezija (Slavia Centralis, 2020)
The author presents a monograph by the linguist Mihaela Koletnik and assesses it as a valuable enrichment of Slovenian dialectological lexicology.