ZINKIN ZBORNIK. Ur. Marko Jesenšek - Barbara Volmajer; Metka Volmajer; Oto Vogrin (Slavia Centralis, 2020)
Avtorji prispevka predstavljajo knjigo Zinkin zbornik, ki je nastala v spomin na akademikinjo Zinko Zorko kot častno občanko občine Selnica ob Dravi.