ANDREJA ŽELE, MIRA KRAJNC IVIČ, 2020: SODOBNA SLOVENSKA SKLADNJA: DISKURZNI IN SLOVNIČNI VIDIK - Andreja Žele; Mira Krajnc Ivič (Slavia Centralis, 2020)
Avtorici prispevka predstavljata jezikoslovno raziskavo, naslovljeno Sodobna slovenska skladnja: diskurzivni in slovnični vidik, v izhodišču katere je besedilo kot sporočanjska in slovnična enota in hkrati tudi celota.