POGLED V JEZIK IN IZ JEZIKA: ADI VIDOVIČ MUHA OB JUBILEJU. Ur. Mira Krajnc Ivič, Andreja Žele - Andreja Žele; Mira Krajnc Ivič (Slavia Centralis, 2020)
Avtorici prispevka podajata kratek pregled posameznih prispevkov v znanstveni monografiji Pogled v jezik in iz jezika, posvečeni Adi Vidovič Muha ob njeni osemdesetletnici.