Prva dijalektologija crnogorskoga jezika - Novica Vujović (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljena prva dialektologija črnogorskega jezika (Dijalektologija crnogorskoga jezika, 2017), katere avtor je jezikoslovec Adnan Čirgić.