VELIMIR PIŠKOREC UZ SURADNJU SANJE JANKOVIĆ: TOMO MARETIĆ NA RASKRIŽJU FILOLOGIJE I JEZIČNE POLITIKE - Krunoslav Puškar (Slavia Centralis, 2020)
Avtor predstavlja monografijo Velimirja Piškorca Tomo Maretić na raskrižju filologije i jezične politike (2015).