SIMONA PULKO IN MELITA ZEMLJAK JONTES: SLOVENSKO ALI KNJIŽNO – KAKO JE PRAV? - Alenka Valh Lopert (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica predstavlja znanstveno monografijo Simone Pulko in Melite Zemljak Jontes, ki prinaša sodobne ugotovitve s področja jezikoslovja na osi med knjižnim in neknjižnim pri jezikovni rabi mladostnikov.