MIHAELA KOLETNIK: MEDJEZIKOVNI STIKI V BESEDJU IZ POMENSKEGA POLJA KMETIJA V SLOVENSKOGORIŠKEM NAREČJU - Marko Jesenšek (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljena monografija Mihaele Koletnik, s katero je slovenska dialektologija pridobila študijo o narečnem izraznem fondu iz pomenskega polja kmetija v panonskem prostoru.