JOŽICA ČEH STEGER: EKOKRITIKA IN LITERARNE UPODOBITVE NARAVE - Branislava Vičar (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica predstavlja monografijo Jožice Čeh Steger Ekokritika in literarne upodobitve narave (2015).