SLOVENSKI JEZIK NA STIČIŠČU VEČ KULTUR. Ur. Marko Jesenšek - Cvetka Rezar (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljena monografija Slovenski jezik na stičišču več kultur, ki je izšla 2014 v mednarodni knjižni zbirki Zora (Zora 102, urednik Marko Jesenšek).