LEOPOLD VOLKMER. PRVI POSVETNI PESNIK NA SLOVENSKEM ŠTAJERSKEM. Ur. Marko Jesenšek - Natalija Ulčnik (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica predstavlja monografijo o štajerskem pesniku Leopoldu Volkmerju, ki jo je uredil Marko Jesenšek (2015).