ALENKA JENSTERLE DOLEŽAL: AVTOR, TEKST, KONTEKST, KOMUNIKACIJA. POGLAVJA IZ SLOVENSKE MODERNE - Zofia Tarajło-Lipowska (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljena literarna študija Alenke Jensterle Doležal Avtor, tekst, kontekst, komunikacija. Poglavja iz slovenske moderne.