NENAD MEMIĆ: RJEČNIK GERMANIZAMA I AUSTRIJACIZAMA U BOSANSKOME JEZIKU - Krunoslav Puškar (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljen Rječnik germanizama i austrijacizama u bosanskome jeziku Nenada Memića.