Slovesnost ob 20-letnici Pleteršnikovega muzeja v Pišecah in okrogla miza Slovensko slovaropisje (Pišece, 2. 10. 2014) - Marko Jesenšek; Marko Snoj; Tanja Mirtič; Domen Krvina; Irena Orel; Natalija Ulčnik; Ludvik Karničar; France Novak; Silvija Borovnik; Zinka Zorko (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je zajeto gradivo, nastalo ob slovesnosti ob 20-letnici Pleteršnikovega muzeja v Pišecah.