Jožica Čeh Steger: Ekspresionistična stilna paradigma v kratki pripovedni prozi 1914–1923 - Črt Močivnik (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljena monografija Jožice Čeh Steger, ki zaobsega ekspresionistično kratko prozo na Slovenskem.